Behöver hemstäd illa kvickt

Tjabba! Nu har vi lite av ett problem här hemma eller rättare sagt så har vi ett stort problem, som kräver en någorlunda akut lösning. Om lösningen är temporär eller permanent bryr jag mig inte så mycket om så länge det blir fixat, vad jag vet är att det kommer krävas hemstäd men jag är lite sent ute tror jag. Så här ligger läget till, om två dagar så kommer min mamma hit till Malmö och ska bo hos mig i en vecka. Vad ni kanske inte vet är att min mamma är den mest pedantiska personen som jag känner och jag skulle inte kalla mig själv för motsatsen men något åt det hållet kan man säga. När en kille i tjugoårsåldern bor själv så kan jag lova er att städningen är långt ifrån det man prioriterar, om inte ens mamma ska komma på besök. Då blir det ens största prioritering, inga andra problem existerar längre. Jag vill på ett litet fint sätt förklara för er att det inte riktigt är som att gå in i ett kliniskt rent hem. Det är absolut inte hela havet stormar, men vi kan säga att det är en lätt vind som har dragit över lägenheten. Jag har två dagar på mig att lösa det här innan jag ska hämta upp henne på stationen i Malmö. Det låter kanske som att det är gott om tid och jag kan absolut hålla med, men när jag jobbar ikväll och hela dagen imorgon så är det inte gott om tid. Jag kan inte dundra igång dammsugaren vid midnatt och börja städa, då har jag antagligen ingen lägenhet kvar sedan. Hemstäd är min försa tanke, antagligen min enda räddning men även den bästa. Med hemstäd så slipper jag göra någonting, men frågar är om inte jag är en aning sent ute. Dags att börja ringa runt!