Inbjuden till gruppseans hos en vän i Örebro

Hejsan på er alla fina följare, tack för att ni läser och följer min blogg!

Imorgon kväll ska jag testa något helt nytt, jag är nämligen inbjuden att vara med på en gruppseans hos en vän i Örebro. Hon går regelbundet hos ett medium och så bestämde de sig för att anordna en gruppseans. När jag fick inbjudan var jag först lite tveksam eftersom det känns lite läskigt då man ju inte har någon aning om hur det är. Men när jag hade funderat lite så kände jag att jag nog ångrar mig om jag inte tar vara på möjligheten. Det kan ju också bli väldigt spännande och häftigt.

Vi är nu en grupp på sju personer som ska vara med och jag förstod det som att ett par av dem varit på gruppseans förut men aldrig hos den här kvinnan. Det blir ju spännande för de att kunna jämföra sina upplevelser då. Jag känner att jag går dit med ett öppet sinne men utan några förväntningar, då tror jag att det blir bäst. Jag får berätta sen efteråt hur det var om jag lyckas sätta ord på det. Vissa upplevelser som särskilt handlar om känslor eller det andliga kan ju ibland vara svårt att förklara och sätta ord på speciellt så att andra förstår.

Ungefär som när man ska försöka återberätta en dröm. I huvudet är allt ganska klart och tydligt men eftersom det sällan är logiskt eller riktigt sammanhängande så blir det väldigt svårt att berätta så att någon annan får en bra uppfattning om vad man menar. Jag är lite pirrig inför gruppseansen imorgon men jag känner ju min vän som det ska vara hos, så det känns tryggt och bra. Ha nu en fortsatt fin eftermiddag. Kram till er!