Leverans av nya däck i Vetlanda

Hej på er!

Här på vår verkstad och butik i Vetlanda har vi idag haft fullt upp med en leverans av nya däck och en helt pall med bilvårdsprodukter. Först hade vi ju en period när alla skulle byta däck i och med att det är sommarsäsong, men sen blir folk också inspirerade att fixa iordning sina bilar när det blir sol och fint väder. Nu när vägarna inte är snöiga och slaskiga så får ju en ren bil vara ren lite längre till exempel. Sedan är det härligare att stå ute och meka och dona med bilen när det är varmt och skönt.

Jag trivs väldigt bra med att jobba i butiken och möta så mång olika slags kunder. Jag kan inte tillräckligt om bilar för att jobba i verkstan men jag får ju hjälpa till att bära och lasta av när vi får leveranser som idag. När jag började här så hade jag egentligen inte särskilt mycket kunskaper om bilar och bilprodukter men jag kände mig intresserad nog att vilja lära mig och det engagemanget räckte för att få en provanställning. Sedan visade jag framfötterna och lade verkligen manken till för att lära mig om vad som stod på hyllorna och vad de var bra för.

?Vare sig du vill ha nya däck eller motorolja så kan du nog fråga mig om det mesta vid det här laget. Sen kan jag erkänna om jag inte vet och då frågar jag en kollega eller någon av mekanikerna på verkstan. På en liten ort som Vetlanda får man ju också möjlighet att bygga relationer med de återkommande kunderna och det är också väldigt roligt. Nu är min eftermiddagsrast slut så det är dags att gå ut i butiken igen och jobba de sista timmarna innan det är dags att gå hem. Hoppas ni har en fortsatt fin dag!