Riktigt fin keramik

Hallå där! Det gläder mig att du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett inlägg eller två. Just det här inlägget kommer handla om second hand och keramik i Ystad. Ifall det är något som intresserar dig är det bara att läsa vidare. 

På senare år har jag verkligen blivit medveten om ett par olika saker, bland annat vilket sjukt behov vi människor har av att köpa saker. Jag själv är en person som tycker det är roligt att handla saker, när jag inte handlat något på ett tag kan jag få för mig att köpa saker som jag egentligen inte behöver bara för att jag vill köpa något. Det är ett sjukt beteende men det är ju en rush man får, precis som vissa får av att göra något olagligt eller hoppa fallskärm. Jag kan nästan tänka mig att några av er läsare känner igen det jag skriver om köpbehovet. Att köpa nya saker som inte används med jämna mellanrum är varken bra för plånboken eller miljön, därför har jag börjat handla allt mer second hand. Nästan allt jag köper idag är second hand.

Har du, precis som jag, ett behov av att köpa något med jämna mellanrum kan jag starkt rekommendera dig om att börja handla mer second hand. Det finns många butiker som säljer begagnade saker till ett betydligt billigare pris, det finns också en helt del på nätet. Det senaste har jag snöat mig in på keramik i Ystad, det är framför allt det jag letar efter när jag går in i en butik. För ett tag sedan hittade jag en butik som erbjuder en hel del keramik i Ystad, därmed har det blivit lite av en favoritbutik som jag besöker ganska ofta. Hittills har jag även hittat en hel del keramik som jag har köpt och som jag är väldigt nöjd med. Sedan när jag väl har tröttnat på sakerna slänger jag det inte utan jag lämnar in det till en second hand-butik igen så att någon annan kan köpa dem och få nytta av sakerna.