Vi har köpt stuga i Vemdalen

Hejsan på er

Idag har jag något roligt att berätta, vi har nämligen köpt stuga i Vemdalen. Eftersom vi brukar åka till fjällen varje vinter och åka skidor men även gärna åker dit även på sommaren för att vandra och njuta av naturen då också så kände vi att det kanske faktiskt skulle vara en investering att köpa en stuga istället för att hyra varje gång vi åker dit. Dessutom tänkte vi att då kan vi istället hyra ut den ibland när vi inte är där, så får man tillbaka lite av det man lagt på den.

Vi har hållit utkik i några månader nu på nätet efter annonser på stugor som kan passa oss. Ett par har blivit så galen budgivning att vi inte haft en chans. Det har kommit ut några också men som inte känts som det varit det vi söker, vi måste ju känna att hela familjen får plats och att den är i gott skick så att vi inte behöver renovera en hel massa. En del kan vi ju tänka oss att göra, men inte en massa stora grejer. Det hade kunnat bli någon annanstans än Vemdalen också men tillslut så dök den där stugan upp som kändes som våran och vi vann budgivningen.

?Det ska bli så härligt att ha våran egen stuga att rå om och bo in oss i. Kanske måla om lite och så, lite projekt lär det säkert bli så att vi gör den till vårt fjällhem. Vi kommer spendera största delen av våran semester där i år, även om vi ska vara här hemma en del också. Det finns ju alltid en del man vill hinna med här också. Hoppas nu ni har en härlig dag och ta hand om er så hörs vi snart igen!