En otroligt duktig fotograf

God förmiddag och välkommen! Det gläder mig att du har hittat till min blogg och är intresserad av att läsa ett inlägg. Idag tänkte jag berätta för er om en tradition som jag och min familj har sedan några år tillbaka, det kommer göra att jag pratar lite om Fotograf Jenny Rehnman vilket är fotografen vi har vänt oss till för att ta familjefoto i Umeå.

Sedan vår äldsta dotter föddes för fem år sedan har vi tagit ett familjefoto varje år vid ungefär samma tidpunkt för att vi ska kunna se tillbaka och se hur vi har förändrats över åren. Nu i våras var det dags för årets familjefoto och med tanke på att vi har flyttat fick vi leta upp en ny fotograf som kunde ta vårt familjefoto i Umeå. Ganska snabbt så hittade vi Fotograf Jenny Rehnman och kände att hon hade stilen som vi ville ha på vårt fotografi, därför bokade vi in en tid hos henne. Eftersom vi har två relativt små barn var vi inställda på att det skulle bli en livad fotografering som även kunde bli lite komplicerad. Fotograferingen blev helt tvärtom, det beror på stor del av att fotografen var extremt duktig med barnen. Hon visste precis hur hon skulle gå tillväga för att få barnen intresserade och samarbetsvilliga, jag och min man var väldigt tacksam för att hon genomförde ett så bra jobb. Det hela ledde till att vi fick ett väldigt bra familjefoto som vi blev väldigt nöjda över. Eftersom det gick så bra hos den här fotografen är jag helt säker på att vi kommer vända oss till henne nästa år igen när det är dags för ett nytt familjefoto i Umeå, man vill helt enkelt inte gå miste om en så duktig fotograf. Det var allt jag hade att prata om idag, ha nu en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen.